Bozan Bebis Online

Salı, Mart 07, 2006

Yorgun bir iş gününün ardından...



16. haftamız bitti. Yorgun geçen bir iş gününün ardından bir de sitede 3 tur yürüyüş sonrası ben böyleyim işte. Artık hareketleri hisseder miyim diye bekliyorum ama daha anlayabildiğim bir hareket tespit etmedim. Zaten fazla hareketli olmasın da geldiğinde de uslu uslu dursun, değil mi?

3 Comments:

Blogger alara aslihan said...

seni gördüğümüze çok sevindik teyze sonra bize de nasıl açtığınızı söyle de bizde gözdeyle bana adres açalım olur mu? sizi çok özledik annem babam gözde ve ben sizi çok seviyoruz hepinizi çok güzel bir fikir düşünmüşsünüz ... bize de söylemeyi unutmayın adresin nasıl açıldığını sizi çok çok öptük SEDEF FİKRET ASLIHAN ve MİNİK GÖZDE...

7:22 ÖS  
Anonymous Adsız said...

Denizcim
resmın ne guzel..yorgun bır iş gunun ardından yıne de dımdık durmussun..ve gulumsuyorsun.. bebiscik senınle bırlıkte her yerlerı gezıyor..dunyadan sesler duyuyor..ama keyfı yerınde bellı kı sesı solugu cıkmıyor:))
denızcım sızlerı ne kadar cok ozledım..
Bu arada ben de bu blog ısının cok seker bı fıkır oldugunu dusunuyorum..boylelıkle bebısı bekleyıste herkesın kelımelerı olacak..İstanbul'da, İzmir'de, Eskişehir'de, Paris'te nerede bulunursak bulunalım..ne fark eder ki..
Ayşegul

3:01 ÖÖ  
Blogger Pelin Ayan said...

Annesi bu foto güzel ama bi de Demi Muuur misaliii hafif dekolte fotoğraf bekleriz.:)
Denizcim şaka bir yana; annelik sana çok yakışıyor. Allah tamamını edersin inşallah...

Bebişim, ne kadar şanslı bir bebek olduğunu ancak annen ve babanı görünce anlayacaksın.
Seni şimdiden heyecanla bekliyoruz.
Sevgiler,
Pelin ablan ( aslında teyzen:)

4:08 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home